Informatie over de ontwikkelingsmeter

Beste ouder,

Welkom op de ontwikkelingsmeter van uw kind! Vanaf het begin van de middelbare school tot aan de start van het studentenleven moet uw kind belangrijke beslissingen nemen. Keuzes maken die invloed hebben op de toekomst!

We hebben het hier niet alleen over de profielkeuze en studiekeuze, maar over het hele scala aan keuzes dat belangrijk is tijdens de pubertijd. Op deze site vindt u alle informatie. U leert meer over uw kind, het schoolsysteem en niet onbelangrijk uzelf, als begeleider in de keuzes van uw kind. U bent namelijk de meest invloedrijke persoon in het leven van uw kind tijdens de pubertijd.

Dit is een initiatief van ouders in samenwerking met Stivako Educatie. De intrinsieke motivatie om u inzicht te geven in onderliggende redenen, motivaties, doelen, wetenschappelijke feiten, om zo vooral overzicht en bewustzijn voor u te creëren.

Kortom: wat komt er allemaal kijken bij de middelbare schoolperiode van uw kind.

Dit komt vanuit ons, ouders die net als u vaak met de handen in het haar hebben gezeten tijdens verwoede pogingen om zoon of dochter te helpen tijdens deze belangrijke tijd.

De site wordt momenteel aangevuld, eind november zal deze geheel gevuld zijn. Heb dus even geduld! Leest u vooral de informatie door die er al op staat.

De liniaal weerspiegelt de ontwikkeling van uw kind aan de hand van de leeftijd.  Zo navigeert u gemakkelijk naar informatie die voor u op dit moment van toepassing is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.